Perinteinen jäsenkorjaus

Ensimmäistä kertaa perinteiseen jäsenkorjaukseen tulevalle henkilölle Tehotikka suosittelee joko 90min tai 120min aikaa. Kuten hieronnassakin, ensimmäisellä kerralla kartoitetaan ongelmat ja hoitotarve. No mitä se perinteinen jäsenkorjaus sitten on, ja kuinka se eroaa hieronnasta?

Perinteinen jäsenkorjaus on vanhaan suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva hoitomenetelmä. Se on mobilisaatiohoitoa eli pehmeää, kehon luontaisia liikeratoja hyödyntävä menetelmä. Perinteinen jäsenkorjaus avaa ja tasapainottaa koko kehoa, ja mikä parasta: se sopii kaikille!

Keho on anatominen kokonaisuus varpaista päälakeen asti: kaiken siinä pitäisi olla tasapainossa. Elämän aikana tapahtuneet tapaturmat, urheiluvammat ja vaikkapa kaatumiset voivat aiheuttaa sen, että kineettinen ketjumme, lihastoimintaketjumme, meneekin epätasapainoon. Perinteisessä jäsenkorjauksessa kehoa ajatellaan isona yksikkönä, joka laitetaan kuntoon jokaista sen osaa myöten.

Perinteiseen jäsenkorjaukseen ei kuulu ns. ”niksautuksia”, eikä minkäänlaista manipulaatiota. Jokainen koulutetuksi perinteiseksi jäsenkorjaajaksi valmistunut on opiskellut n. 3-4 vuotta kestävän koulutuksen.

Perinteisen jäsenkorjauksen periaatteisiin, historiaan ja koulutusohjelmaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.perinteinenjasenkorjaus.fi

Varaa aika hierontaan