Hinnasto

  • Hieronta 30 min 30€
  • Hieronta 45 min 40€
  • Hieronta 60 min 50€
  • Hieronta 90 min 70€
  • Hieronta 120 min 90€

Hieronta suunnitellaan aina sen mukaan, millaiset ovat asiakkaan toiveet ja tarpeet. Ensimmäisellä käynnillä nämä toiveet ja tarpeet kartoitetaan, asiakas tutkitaan ja hänelle tehdään hoitosuunnitelma. Tässä esitellyt hoitoajat ovat esimerkkejä, sillä tunnin mittainen hieronta voi keskittyä vaikkapa vain yhden ongelmakohdan käsittelemiseen.

  • 30 minuutin hieronta-aika voi sisältää esimerkiksi niska-hartiaseudun alueen käsittelyä.
  • 45 minuutin hieronta-ajalla ongelmakohtaan, esimerkiksi hartiaseutuun, ehditään paneutua syvemmin.
  • 1 tunnin hieronta-aika riittää esimerkiksi selän ja yläraajojen käsittelyyn.
  • 1,5 – 2 tunnin aika varataan, kun tehdään esimerkiksi perinteistä jäsenkorjausta.

Maksutavat

Pankkikortti, käteinen, mobilepay, epassi hyvinvointi, smartum hieronta, yrityslaskutus ja lahjakorttikauppa. Rautpohjan sairauskassan hierontaetu käytössä kassan jäsenille.

Perinteinen jäsenkorjaus

Ensimmäistä kertaa perinteiseen jäsenkorjaukseen tulevalle henkilölle Tehotikka suosittelee joko 90min tai 120min aikaa. Kuten hieronnassakin, ensimmäisellä kerralla kartoitetaan ongelmat ja hoitotarve. No mitä se perinteinen jäsenkorjaus sitten on, ja kuinka se eroaa hieronnasta?

Perinteinen jäsenkorjaus on vanhaan suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva hoitomenetelmä. Se on mobilisaatiohoitoa eli pehmeää, kehon luontaisia liikeratoja hyödyntävä menetelmä. Perinteinen jäsenkorjaus avaa ja tasapainottaa koko kehoa, ja mikä parasta: se sopii kaikille!

Keho on anatominen kokonaisuus varpaista päälakeen asti: kaiken siinä pitäisi olla tasapainossa. Elämän aikana tapahtuneet tapaturmat, urheiluvammat ja vaikkapa kaatumiset voivat aiheuttaa sen, että kineettinen ketjumme, lihastoimintaketjumme, meneekin epätasapainoon. Perinteisessä jäsenkorjauksessa kehoa ajatellaan isona yksikkönä, joka laitetaan kuntoon jokaista sen osaa myöten.

Perinteiseen jäsenkorjaukseen ei kuulu ns. ”niksautuksia”, eikä minkäänlaista manipulaatiota. Jokainen koulutetuksi perinteiseksi jäsenkorjaajaksi valmistunut on opiskellut n. 3-4 vuotta kestävän koulutuksen.

Perinteisen jäsenkorjauksen periaatteisiin, historiaan ja koulutusohjelmaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.perinteinenjasenkorjaus.fi

Varaa aika hierontaan